dimarts, 4 d’octubre del 2011

Ooh Calcuta

La gent esta de festa celebrant la Durja Puja.
Es la festa de la deesa Durja que en la seva lluita contra el mal va guanyar.
Barris i associacions fant una gran edificacio efimera amb canyes de bambu de base i recobertes de tela, poden tenir he calculat uns 5 metres d alcada, a dins hi ha la representacio de Durja, pintada i adornada i un parell de sacerdots que reparteixen benediccions. La gent compateix per tenir l edificacio mes bonica.
He anat el museu de la India de Calcuta i estava ple de families visitant lo, tothom ben mudat, moltes dones estrenant vestit.
El museu m ha encantat, per l ambient que hi havia avui i per lo demode del conjunt, Tot un edifici ple d armaris atiborrats de coses.

La gente esta de fiesta celebrando la Durja Puja o la victoria del bien sobre el mal llevada a cabo por la diosa Durja
Barrios y asociaciones compiten para ver quien gana el premio a la mejor construccion efimera representando un templo para la diosa, es increible ver estas construcciones.
He ido al museo de la India i habia muchisimas familias con sus mejores galas, muchos con trajes nuevos visitando el museo. Un museo que me ha sorprendido agradablemente por lo anticuado. Un gran almacen de armarios con sus respectivos objetos, El conjunto es enorme