dilluns, 10 d’octubre del 2011

uns dies al delta del Ganges

He estat una setmaneta a casa d uns amics que vaig coneixer a Puri. Ha estat fantastic.
La familia amb la que he estat, es una familia de classe mitjana que viu en un poble en el delta. El lloc es molt maco, unes terres molt fertils amb molta aigua, es conrreua arrros i moltes classes de fruits, no es veu gent pobre.
Tothom m ha obsequiat a mes no poder, m han fet probar els menjars tipics i m han volgut presentar a tots els familiars, aixi m he passejat de casa en casa, veient les tipiques vivendes bengalies. M he passejat pels camps, pels horts, pel mig dels fruiters i pels mercats. Era la primera turista que veien en el poble, be he estat l atraccio.
Crec que tot i visquent en una cultura tant diferent me n he sortit bastant be, un somriure aqui, un altre alla, molt carinyosa amb la gent gran i menjant tot el que m oferien.
Unes postes de sol inolvidables.

He vivido en casa de unos amigos durante una semanita. Los conoci en Puri y ha sido una gozada convivir con ellos.
La cultura es muy distinta pero creo que sali bien parada de la experiencia.
Mis amigos viven en un pueblo en el delta del Ganges. Todo el delta es una riqueza de cultivos. Alli hay arroz y frutos principalmente, no se ve pobreza.
Me presentaron a todos sus familiares y asi he visto varias casas bengalies con sus modos de vida. He sido la atraccion para los habitantes del pueblo que nunca habian visto un turista. Me hicieron sentir joven, guapa e interesante, vaya como una inyeccion de optimismo.
Las puestas de sol eran inolvidables.